Silifke Havadis

Silifke Ülkü Ocakları'ndan Ücretsiz Yaz Kampı!

Eğitim

Ayşe ÖNEL EREN 3343 Kez Görüntülendi 0

Silifke Ülkü Ocakları'ndan Ücretsiz Yaz Kampı!

Öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmesi ve verimli geçirmesi amacıyla Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı yaz kampı düzenliyor.

Öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmesi ve verimli geçirmesi amacıyla Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı ücretsiz yaz kampı düzenliyor.

Düzenlenecek olan ücretsiz kampla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer şunları söyledi:

"Öğrencilerimiz açısından yaz aylarının da verimli geçmesi adına Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı olarak düzenlediğimiz Ülkücü Şehit İbrahim Ok Yaz Kampı 30.07.2018 pazartesi günü başlayacaktır. Yaz Kampımıza katılmak isteyen tüm 10-18 yaş arası öğrenci kardeşlerimizi İlçe Ocak Binamıza bekliyoruz.

Yaz kampı süresince, Kuran-ı Kerim kursu, kitap okuma günleri, salon sporları, yüzme, seminerler, satranç kursu, çadır kampı, piknik, sohbet ve gezi programları düzenlenecektir."

Kayıt irtibat numaraları:
Kadir Topal: ‭0 (537) 323 13 10‬
Ali kılınç : ‭0 (538) 204 44 46‬

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.