Silifke Havadis

Silifke'de Facianın Eşiğinden Dönüldü!

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 5863 Kez Görüntülendi 0

Silifke'de Facianın Eşiğinden Dönüldü!

Silifke'nin Yeniçıktı Mahallesi'nde meydana gelen kazada facianın eşiğinden dönüldü.

Bugün (2 Şubat Perşembe), Silifke'ye bağlı Yeniçıktı Mahallesi'nde bir kaza meydana geldi. Öğleyin saat 13:30 civarında meydana gelen kazada bir tır bahçeye devrildi.

Edinilen bilgiye göre, Mara'dan Silifke istikametine doğru gitmekte olan, plakası öğrenilemeyen tır ile Silifke'den Mara istikametine giden Kır Koop. minibüsü Yeniçıktı Mahallesi'nde sert bir virajda karşılaştı. Tır sürücüsünün, karşıdan gelen minibüse yol vermek için sağa fazla yanaşması sonucu, tırın yolun sağındaki bahçeye devrildiği öğrenildi.

Görgü tanıklarından Yakup ÖNEL, kazayı uzaktan gördüğünü, tırın yükünün kazadan önce de zaten dengesiz olduğunu belirtti.

Ayrca tır sürücüsünün, minibüsle çarpışmamak için aracını devirme pahasına yolun sağına doğru yanaştığı, olası bir faciayı engellediği öğrenildi.

Kazada ölen yada yaralanan olmazken devrilen tırda maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.