Silifke Havadis

Sonunda Çalışmalar Başlıyor

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 3008 Kez Görüntülendi 0

Sonunda Çalışmalar Başlıyor

Silifke Belediyesi tarafından Ergenekon Parkı civarında ki kafelerin ön kısmı ve ırmak kenarında yapılacak olan çevre düzenleme çalışmaları bugün itibariyle başlıyor.

Silifke Belediyesi tarafından Ergenekon Parkı civarında ki kafelerin ön kısmı ve ırmak kenarında yapılacak olan çevre düzenleme çalışmaları bugün itibariyle başlıyor.

Feyyaz Bilgen Köprüsü ve Bizim Kafe arasında ki çalışmalar, işletme sahipleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Esen Tuba Tol, Plan Proje Müdürü Şeyma Savar ve Fen İşleri Müdürü Murat Ayaş ile birlikte kafeler civarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Irmak kenarında böylesine ferah ve nezih bir ortama sahip işletmeler, yapacağımız estetik ve çevre düzenlemesiyle daha güzel bir görüntüye kavuşacak.

Öncelikle burada ki ağaçlarımızın budama işlemlerini gerçekleştirdik. Hemen ardından kafelerin ön kısmı ve ırmak kenarında yapacağımız düzenlemenin ölçülerini ve alanlarını belirledik. Bundan sonraki çalışmalarımızda ise ırmak kenarında ki yürüyüş alanı, buradaki ağaçlandırmalar ve estetik görüntüye uygun çalışmalarımızı yapacağız. Ayrıca kafelerin gölgelikleri aynı hizada ve açılır kapanır olacak şekilde temin edilerek, oturma düzenleri ve görüntü açısından seçtikleri renklerle daha güzel bir yer haline gelecek.

Bu hususta yapacağımız çalışmalarla ilgili işletme sahiplerimizi bilgilendirdik. Onlarda bu hizmetlerden memnun kalacaklarını, yıllardır ihmal edildiklerini söylediler. Burada çirkin görüntü oluşturan ne varsa ekiplerimiz tek tek elden geçirecek. İşletme sahiplerimizin memnun kalacağı gibi, vatandaşlarımızın da isteyerek ve severek geleceği güzel bir ortam haline gelecek. Kısacası yaptığımız çalışmalarla Kafeler Caddesi, peyzaj ve çevre düzenlemeleriyle Silifke’ye yakışan bir görünüm kazanacak” dedi.
 

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Silifke’de akşam ve gündüz olmak üzere en işlek mekânların ırmak kenarında olduğunu belirten işletme sahipleri, Burada ki kafe işletmecileri olarak yıllardır ihmal edildik. Talepte bulunmamıza rağmen geçmiş dönemlerde doğru dürüst bir hizmet bile alamadık. Başkanımızın bizlerin sesine kulak vermesi, kafeler civarında böyle bir düzenleme yapacağını duymamız bizleri çok sevindirdi. Bizlerde işletme sahipleri olarak kendi imkânlarımızca başkanımıza ve belediyemize destek olacağız.

Burası ırmak kenarı olmasından dolayı insanlar yürüyüş, spor ve evlerine gidiş gelişi buradan yapıyorlar. Bu mekânlarımız ne kadar tertipli ve düzenli görünürse insanlarımızda o kadar ilgi gösterirler. Bizlere temiz, modern ve estetik bir hizmet sunacak başkanımız Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyor, hizmetlerinde başarılar diliyoruz.”

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.