Silifke Havadis

Sosyal Markete Bağışlar Devam Ediyor

Yerel

Silifke Havadis 1110 Kez Görüntülendi 0

Sosyal Markete Bağışlar Devam Ediyor

Silifke Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Markete, bağışlar sürüyor.

Silifke Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Markete, ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak isteyen duyarlı vatandaşların bağışları sürüyor.

Silifke Belediyesi, katılımcı ve paylaşımcı belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan Sosyal Market çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için sosyal markete bağışları kabul etmeye devam ediyor.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte talebin arttığı Sosyal Market, ayakkabı, gelinlik, çocuk kıyafetleri ve her yaştan giyim kıyafetlerine varıncaya kadar birçok ürün reyonunu bulunduruyor. Yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak, yoksulluğun azalması, israfın önlenmesi, toplumsal barış ve hoşgörüyü arttırmak adına “Sosyal Market “ hizmetinin önemli bir çalışma olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘İlçemizde ihtiyacından fazla, kullanılmış fakat kullanılabilir nitelikte olan veya kullanılmamış ayakkabı, çocuk kıyafetleri, gelinlikler ve her yaştan kesime hitap eden giyim eşyalarını kabul eden Sosyal Marketimiz, bu malzemeleri temiz bir şekilde yeniden ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bu marketimizde para geçmiyor. Hayırsever vatandaşlarımızın iyiliği ve cömertliği geçiyor. Dili, dini, cinsiyeti, kimliği ve kişiliği ne olursa olsun her vatandaşımız bizim için değerlidir. Yaptığımız bütün hizmetlerimiz onlar içindir. Elbette bu yardımlarımız yeterli değildir fakat ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu yardımlara ihtiyacı kalmayana kadar da yeterli olmayacaktır.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi insanlarımızın Sosyal Markete olan ilgisi ve yoğunluğu da artmıştır. Eskilerden kurtulmak için değil, ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak için tüm halkımızın giysi ve eşya bağışlarını bekliyoruz’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.