Silifke Havadis

Suriyelilerin İşlediği Cinayetle İlgili Önemli Gelişme!

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 4422 Kez Görüntülendi 0

Suriyelilerin İşlediği Cinayetle İlgili Önemli Gelişme!

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce merkez Akdeniz ilçesine bağlı Şevket Sümer Mahallesi'nde yaşayan Suriyeliler ile mahalle sakinlerinden Hanifi Hisak arasında tartışma çıktı

Tartışmanın kavgaya dönmesi ile bıçaklanarak ağır yaralanan Hanifi Hisak, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili  Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 5'i kardeş 7 Suriyeliyi gözaltına alındı.
Sorguları tamamlanan zanlılar  'kasten iştirak halinde kesici alet ile adam öldürme', 'kasten iştirak halinde kesici alet ile adam öldürmeye teşebbüs ve darp neticesi yaralama', 'geceleyin iştirak halinde konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.
Şahıslardan Abdurrahman El Casm, İbrahim Alsatouf, Abdulcabbar El Casm, Casm El Casm, Omar Khatab tutuklanırken, yaşları küçük olan Y.E.C. ile M.E.C. serbest bırakıldı.
Öte yandan olayla ilgili cinayete karışan kişilerin 36 yakını da sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edildiği öğrenildi.

KAYNAK: Mersin Haber             

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.