Silifke Havadis

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Sezer'den Basın Açıklaması

Yerel

Silifke Havadis 1158 Kez Görüntülendi 0

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Sezer'den Basın Açıklaması

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Sezer, uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek amacı ile, ‘Maddeye değil, hayata bağlan’ sloganı ile basın açıklaması yaptı.

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı tarafından, uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek amacı ile, ‘Maddeye değil, hayata bağlan’ sloganı ile basın açıklaması yapıldı.

Ülkü Ocakları'nın Türkiye'de ve dünyadaki gençleri etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu bağımlığına karşı çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer, konu hakkında yaptığı açıklamada, özellikle son yıllarda oldukça düşen uyuşturucu madde kullanım yaşı ve uyuşturucunun zararlarıyla ilgili konuştu.

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Türkiye’de ve dünyada hızla alkol ve uyuşturucu madde alım oranları artmakta, maddeye başlama yaşları ise tüyler ürpertici bir şekilde gittikçe düşmektedir. Küçük yaşlarda başlayan alkol, sigara, uyuşturucu ve madde bağımlılığı genç ve taze beyinlerin bu tür alışkanlıklarla zarar görmesine ve sağlıksız bir toplumun oluşmasına neden olmaktadır. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Ne acıdır ki Ülkemizde uyuşturucu kullanma yaşı 13-14'e kadar düşmüş ve aileler maalesef bu durumu 2 yıl sonrasında fark edebilmektedirler. Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı olarak bu hususta her zaman genç kardeşlerimizin yanında olup, bu konuda gerekli çalışmalarımızı ivedi bir şekilde hayata geçireceğiz.” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.