Silifke Havadis

Ülkü Ocakları'ndan Yeni Proje: "Ülkü Evleri"

Eğitim

Silifke Havadis 2238 Kez Görüntülendi 0

Ülkü Ocakları'ndan Yeni Proje: "Ülkü Evleri"

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından "Ülkü Evleri" adı altında yeni bir proje hayata geçirildi.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından "Ülkü Evleri" adı altında yeni bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında üniversite öğrencilerine barınma ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik "Ülkü Evleri" kuruluyor. Proje kapsamında Silifke’de bulunan öğrenciler için de 'Ülkü evi' açılması planlanıyor. Silifke’de 'Ülkü evi' açılabilmesi için ise bazı ihtiyaçlar söz konusu. Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer, sitemize yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafınca düzenlenen proje ile "Lider Ülke Türkiye'nin Mimarları'nın yetiştirileceği Ülkü Evleri"nin bir şubesinin daha Silifke’de açılacağını bildirdi. Sezer; "Bu konuda temel gıda ürünleri, ev eşyaları (çekyat, koltuk, halı, perde, buzdolabı, çamaşır makinesi, mutfak malzemeleri vb.) ihtiyaçlarımız vardır." dedi. Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer yardım ve katkıda bulunmak isteyenlerin ‭0 (537) 323 13 10‬ numaralı telefondan irtibata geçebileğini söyledi. Ülkü Evleri'nin kurulmasındaki amaç ise "Ülkücü gençliğin manevi anlamda tehlikeyle karşılaşmasının önlenmesi, milli manevi değerlere haiz, devlet-millet menfaatine duyarlı, milliyetçi dünya görüşüne sahip Ülkü bireylerinin topluma doğru bir şekilde kazandırılması" olarak belirlendi. Kurulacak olan Ülkü Evleri'nde oluşacak ortam neticesinde gençlerin maddi ve manevi sıkıntılarla uğraşmak yerine kendilerini daha rahat yetiştirme fırsatı bulacağı belirtilerek ilmi alanda kariyer sahibi nitelikli bireyler olmalarına yardımcı olunacağı vurgulandı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.