Silifke Havadis

Yörük Türkmen Vakfı’ndan Başkan Aktan’a Ziyaret

Yerel

Silifke Havadis 966 Kez Görüntülendi 0

Yörük Türkmen Vakfı’ndan Başkan Aktan’a Ziyaret

Yörük Türkmen Vakfı Silifke Temsilcisi Savaş Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ı makamında ziyaret etti.

Yörük Türkmen Vakfı Silifke Temsilcisi Savaş Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Şimşek, Başkan Aktan’a Yörük poşusu ve Yörük Dergisi hediye etti.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YÖRÜKLERİN DEĞERLERİNİ YAŞATMALIYIZ’

Yörük Türkmen Vakfı Temsilcisi Savaş Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mücahit Aktan’a vakfın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ilçede faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade ettiler.

Şimşek, ‘Ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler ve çalışmalarda her zaman başkanımızın ve belediyemizin yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde Yörüklerimize sahip çıkmalı ve Yörüklerin gelenek, kültür ve bu değerlerini en iyi şekilde yaşatmalıyız. Hizmetlerinizde başarılarınızın devamını diliyor, yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte her zaman sizlerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum’ dedi.

‘YÖRÜKLERİMİZE HAK EDİLEN DEĞERİ VERMEMİZ GEREKİYOR’

Ülke geneline dağılan Yörüklerin yıllardır birliktelik sağlayamadıkları için dağınık ve bir birinden kopuk yaşadığını dile getiren Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ‘Silifke’de böyle bir vakfın başarılı çalışmalara imza atarak faaliyet göstermesine çok sevindik. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Yörüklerimizin hak ettikleri değere kavuşmalarını sağlayacağız. Her zaman vakıf, oda ve derneklerimizin yanındayız. Yörük Türkmen Vakfı’da bizler için ayrı bir önem teşkil ediyor. Geleceğe emanet edeceğimiz yörük kültürü ve yaşantısına en iyi şekilde sahip çıkmalıyız’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.