Silifke Havadis

Zabıta'dan Kaldırım İşgali Yapan Esnafa Uyarı!

Yerel

Silifke Havadis 1474 Kez Görüntülendi 0

Zabıta'dan Kaldırım İşgali Yapan Esnafa Uyarı!

Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgali yapan esnafları tek tek gezerek uyarılarda bulundu.

Silifke belediyesi zabıta ekipleri, yayalar ve engelli vatandaşların hakkı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için esnafları tek tek gezerek uyarılarda bulundu. Kaldırımlara ticari mallarını koyan iş yeri sahiplerinin yanı sıra engelli rampalarının önüne park eden otomobil ve motosiklet sahipleri de uyarıldı. Denetim kapsamında bazı işletmelerin görüntü kirliliğine yol açan seyyar tabelaları da kaldırıldı. Ekipler, uyarılara rağmen kaldırımları işgal eden esnaflara cezai işlem uygulanacağının da bilgisini verdi.

Kaldırım işgali konusunda hassasiyetini dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, vatandaşların daha huzurlu bir kentte yaşamaları gerektiğinin altını çizerek hiç kimsenin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bu tür denetimleri önemsediklerini ifade etti. Zabıta ekiplerinin denetimleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırım ve sokaklarda rahat olarak geçişlerini yapabilmeleri için yaptığını ve esnafları da mağdur etmeden gerektiği şekilde kendi alanlarını aşmamaları konusunda uyarılarda bulunulduğunu belirten Başkanvekili Altunok,  “Vatandaşlarımıza rahat ve huzurlu bir ortam sağlayabilmek için bu tür denetimler yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda özverili olan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.